5.90EUR5.31EUR

Sonett tahraspray tekstiileille

Suihkutettava tahranpoistoaine on helppo levittää ja sopii kaikille vesipesua kestäville tekstiileille. Luonnon tehoaineet ovat tiiviissä muodossa rasva-, kuulakärkikynä- ja ruokatahroja vastaan. Suihkemuotoisena levittyy hyvin tahralle. Testaa ensin värinpitävään tai piilossa olevaan kohtaan. Suihkauta tahralle, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pese sitten tekstiilin ohjeen mukaan.

Tuote on kehitelty herkkiä silkki ja villatekstiileitä varten, mutta sitä voi toki käyttää myös puuvillalle ja erilaisille sekoitekuiduille.

Pakkauskoko: 100 ml. Muovinen suihkepullo PE muovia, korkki PE/PP muovia.

 

Määrä
Lisätiedot

Valmistusaineet: sokeritensidi, kasveista tislattu alkoholi, glyseriini, Panamapuunkuoriuute* (Quillaja saponaria), sitraatti, haihtuva laventeli*- ja salviaöljy*, palsami*, elävöitetty vesi.

* = luomutuotettu tai luonnosta kestävästi kerätty.

Quillaja saponaria on Etelä-Amerikassa yleinen puu, jonka kuoressa on pesevää ja vaahtoavaa saponiinia. Kuorta uuttamalla on saatu vegaaneillekin sopiva tehoaine.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo:  Aqua,  Alkylpolyglucoside C8-16, Alcohol, Glyserin, Quillaja Saporia, Sodium Citrate,  Perfum, Linalool, Limonen

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.

Arviot

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Babyidea
Gregx
Natures Purest
Paola Maria
All Natural Me
Alva Organics Oy
Bambinex
Bummis
Catbird Baby
Deltababy
Doomoo
ImseVimse
Itti
Jackson Reece
Joco
Lansinoh
Legler
Lifefactory
Natures Purest
Natursutten
PoPoLiNi
Rhymetime
Söpö
Soap & Balsam
Sonett
Theraline
Tirsokas
TotsBots
Vulli -Sophie the Giraffe
Wean Green