45.50EUR13.65EUR

Unelman pehmeä luomupuuvillainen Sleepy Safari Unipussi tuo lempeät unet vauvallesi

Unipussi rauhoittaa lasta eikä putoa pois päältä lapsen kääntyessä, kuten peitoille usein käy. Unipussi myös estää lapsen jalkojen joutumista pinnasängyn pinnojen väliin.

Sleepy Safari unipussi 2.5 tog sopii käytettäväksi ympäri vuoden kun huonelämpötila on 15-21 astetta. Alle puetaan viileämmässä kokopyjama ja lämpöisemmässä body. Unipussin sivussa on pitkä vetoketju pukemista ja vaipanvaihtoa helpottamassa.

Täydellinen lahja, joka on pakattu ruskeaan kierrätyskartonkiseen kauniiseen pakkaukseen. Natures Purest tuotteet hellivät vauvojen herkkää ihoa, sillä ne ovat puhdasta luomupuuvillaa ilman kemikaaleja.

Hienostuneen kerman värisessä unipussissa on hienot päälle ommellut yksityiskohdat sekä vaalea raidallinen vuori.

Unipussin koko 0-6 kk.

Nykyiset arviot: 1
Määrä
Lisätiedot

  • Konepesu 40 asteessa
  • Valmistaja, suunnittelija: Natures Purest, UK
  • Valmistusmaa: Kiina
  • Maahantuoja: TiiperoTaapero
  • Tuotesarja: Sleepy Safari

Materiaali:

  • Päällinen ja vuori: 100 % luomupuuvillaa
  • Täytevanu: 100 % polyesteriä

Natures Purest 0-6 kk unipussin käytön voi aloittaa, kun vauvan paino on vähintään 3,2 kg. Vauva mahtuu unipussiin noin 68 cm pituiseksi asti. Unipussin pituus 73 cm.

Valmistaja on ylpeä tarjotessaan tuotteita, jotka on suunniteltu ja tehty samanlaisella rakkaudella kuin jokainen rakastaa omaa vauvaansa.

Puuvilla kasvaa luonnostaan kolmessa värissä: kerma, vihreä ja ruskea. Natures Purest tuotteissa käytettävä puuvilla kasvatetaan ilman haitallisia torjunta-aineita ja se korjataan käsin. Puuvillan jatkokäsittely tehdään ilman haitallisia kemikaaleja eikä tuotteita koskaan värjätä keinoväreillä. Tuotteet valmistetaan korkeiden laatu ja turvallisuus standardien mukaan.

Arviot

Jonna

keskiviikkona, 09. heinäkuuta, 2014 Ihanan pehmeä ja suloinen unipussi, jossa pieni poikamme nukkuu todella hyvin yönsä. Menee kokons..
Arvostelut: 5 / 5 tähteä [5 / 5 tähteä]

Suosittelemme

Babyidea
Gregx
Natures Purest
Paola Maria
All Natural Me
Alva Organics Oy
Bambinex
Bummis
Catbird Baby
Deltababy
Doomoo
ImseVimse
Itti
Jackson Reece
Joco
Lansinoh
Legler
Lifefactory
Natures Purest
Natursutten
PoPoLiNi
Rhymetime
Söpö
Soap & Balsam
Sonett
Theraline
Tirsokas
TotsBots
Vulli -Sophie the Giraffe
Wean Green