9.90EUR7.42EUR

Soap & Balsam Luomu Ruusuvesi

Ruusuvesi on 100% luonnontuote, joka tuoksuu hienostuneesti ruusun kukan terälehdille. Luomu Ruusuvesi on hyödyllinen niin ikääntyvälle, kuin kuivalle ja herkällekin iholle.

Ruusuvettä käytetään kasvoveden tapaan viimeistelemään kasvojen puhdistus tai suihkautetaan iholle virkistykseksi. Rauhoittavien ominaisuuksiensa ansiosta siitä voi olla apua mm. couperosan ja aknen hoidossa.

Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi!

SB Luomu Ruusuvesi on 100% luonnon tuote, joka on hyödyllinen ikääntyvälle, kuivalle ja herkälle iholle. Käytä kasvoveden tapaan viimeistelemään kasvojen puhdistus tai suihkauta iholle virkistykseksi. Rauhoittavien ominaisuuksiensa ansiosta siitä voi olla apua mm. couperosan ja aknen hoidossa. Tämä ruusuvesi tuoksuu taivaalliselle. Hienostunut kevyt tuoksu, kuin tuoreissa ruusun terälehdissä - See more at: http://soapbalsam.fi/fi/ihon-hoito/83-ruusuvesi.html#sthash.x7FopLQp.dpuf

Määrä
Lisätiedot

Luffa-kasvin kurkkumaisesta hedelmästä kuivattamalla tehty alusta saippualle. Tästä alustasta vesi pääsee kunnolla valumaan läpi ja saippua pysyy hyvänä. Tämä alusta ei myös vie paljoa tilaa esim. lavuaarin reunalla. - See more at: http://soapbalsam.fi/fi/saippua-alustat-ja-muut/36-luffa-alusta-saippualle.html#sthash.9FJkgbHx.dpuf

Ruusuveden tiedetään tasoittavan ihon väriä ja rakennetta ja pehmentävän ja kirkastavan ihoa. Kannattaa kokeilla myös ongelmaihon, kuten aknen ja ruusufinnin rauhoittamiseen sekä palaneen ja tulehtuneen ihon hoitoon. Luomu Ruusuvesi ei sisällä alkoholia, eikä säilöntäaineita. 

AINESOSAT / INGREDIENSER / INCI: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER (100% RUUSUVESI)

Pakkauskoko: 50ml

Pakkaus: lasinen suihkepullo

Valmistaja: Soap & Balsam SB

Valmistusmaa: Suomi

 

Soap & Balsam

Arviot

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Suosittelemme

Lifefactory 475ml pillikorkki lasipullo, Red 37.90EUR30.32EURJaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk Katsele
Muut ostivat

Sophie la Girafe Baby SOS Cream Face&Body, suojavoide 18.90EUR14.17EURJaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk Katsele
Babyidea
Gregx
Natures Purest
Paola Maria
All Natural Me
Alva Organics Oy
Bambinex
Bummis
Catbird Baby
Deltababy
Doomoo
ImseVimse
Itti
Jackson Reece
Joco
Lansinoh
Legler
Lifefactory
Natures Purest
Natursutten
PoPoLiNi
Rhymetime
Söpö
Soap & Balsam
Sonett
Theraline
Tirsokas
TotsBots
Vulli -Sophie the Giraffe
Wean Green