25.90EUR18.13EUR

Lasinen take away kahvikuppi!

Lasinen Joco Cup kahvikuppi on ratkaisu kaikille kahvin ystäville, jotka haluavat kahvinsa mukaan läikkymättä ja tyylikkäästi. Täytä muki kotona, kahvilassa tai missä tahansa ja kuljeta Joco mukana mihin ikinä menetkin.

Silikoninen kansi pitää huolen, että juoma pysyy sisällä ja silikonisuoja mukin ympärillä huolehtii ettet polta sormiasi. Mikä parasta kahvi maistuu kahville eikä pahville! Myös pakkaus on ympäristöystävällinen. Pakkausta ei ole tarkoitettu pois heitettäväksi vaan voit keksiä sille mitä hienompia käyttötarkoituksia kuten kynäpurkkina tai kahvirasiana.

Mikset sinäkin nauttisi kahvisi tyylikkäästi!

Reilu koko 350ml, väri lime.

Määrä
Lisätiedot

JOCO ON YSTÄVÄLLINEN YMPÄRISTÖLLE
Yksi Joco-kuppi vastaa ainakin tuhatta paperista take away-kahvikuppia. Tiesitkö, että maailmassa heitetään roskiin vuosittain 225 miljardia kertakäyttöistä kahvikuppia? 50 000 000 puuta kaadetaan tämän vuoksi. Kun valitse Joco-kahvikupin, ei sinun vuoksesi tarvitse enää kaataa ainuttakaan puuta :)

TÄYDELLINEN LAHJA, JOKA ILAHDUTTAA TAATUSTI
Joco-kuppi saa kahvikissan kehräämään! Se on huikean hieno, ihanan järkevä ja taatusti tykätty lahja kahvin tai teen ystävälle. Joco - osta toiselle sitä mitä tahtoisit itsellesikin ostettavan ;)

JOCO - JOS MAKUHERMOSI SAISIVAT VALITA
Filosofia Joco-kuppien taustalla on rehellisen simppeli: Kestävyys, maku ja tyylikkyys. Joco-kahvikupit ovat lasia - se on siis kemikaaliton ja BPA-vapaa valinta. Lasi on materiaalina klassisen tyylikäs ja järkevä: siitä ei ikinä irtoa makua kuumiinkaan juomiin.

BARISTA YSTÄVÄLLINEN

Jokainen Joco kuppi on tehty standardikoikoisten, kertakäyttöisten kahvilakuppien mukaan eli barista voi valmistaa kuppiisi oikeankokoiesen kahvijuoman. Sopii yhtä hyvin kahville ja teelle.

Joco Cup logo

Arviot

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Babyidea
Gregx
Natures Purest
Paola Maria
All Natural Me
Alva Organics Oy
Bambinex
Bummis
Catbird Baby
Deltababy
Doomoo
ImseVimse
Itti
Jackson Reece
Joco
Lansinoh
Legler
Lifefactory
Natures Purest
Natursutten
PoPoLiNi
Rhymetime
Söpö
Soap & Balsam
Sonett
Theraline
Tirsokas
TotsBots
Vulli -Sophie the Giraffe
Wean Green