24.90EUR18.68EUR

Luonnollinen ja helppo valinta – Babyidean lyhytlahkeiset villavaippahousut

Babyidean Wool Shorties on valmistettu kaksinkertaisesta, erittäin hienosta ja todella kestävästä merinovillaneuloksesta. Nämä laadukkaat villahousut säilyvät kauniina pitkään ja on tehty kovaa käyttöä varten. Pue villahousut haluamasi sisävaipan päälle ja sinulla on lapsisystävällinen pitävä vaippa.

 • Hengittävä
 • Imukykyinen
 • Pitää lapsen ihon kuivana ja lämpimänä
 • Ei hiosta
 • Kaksinkertaista joustavaa neulosta
 • Taiteltava resori vyötäröllä
 • Suomalaista suunnittelua

Saumat on ommeltu litteiksi ja resorit joustavat reilusti, mikä helpottaa pukemista. Lyhytlahkeiset villahousut sopivat hyvin myös kesäkäyttöön. Koot on ilmoitettu lapsen iän mukaan kuukausina. Kaikki ManyMonths tuotteet on suunniteltu siten, että käyttöaika on pitkä.

Koot:
S     2- 4/6 kk
M    4/6- 12/14 kk
L     12/14- 24 kk
XL   22 kk->

Valittavissa useita värejä.

Koko, Väri:
Määrä
Lisätiedot

Valmistaja, suunnittelija: Babyidea Oy, Suomi

Pesuohje:

 • Usein pelkkä tuuletus riittää puhdistukseksi, sillä villa puhdistaa itse itseänsä
 • Tarvittaessa villapesu -ohjelmalla koneessa 30 asteessa tai käsinpesu
 • Lisää vaippahuollosta ja pesusta täällä.

Materiaali:

 • 100% merinovillaribbiä, joka on neulottu varta vasten Babyidealle. Uuden tuotannon villa on saanut non-mulesing-todistuksen.

Pestävä ennen käyttöä. Käytä villapesuainetta ja käsittele villanhoitoaineella (lanoliinilla) 8 tuntia. Villahousut saattavat päästä väriä ensimmäisissä pesuissa, joten suositellaan samanväristen kanssa pesua. Käsittele tarpeen mukaan lanoliinilla. Suosistus pseuille on noin 2-8 viikon välein, riippuen villahousujen käyttömäärästä. Alussa lanoliinikäsettelyjä kannattaa tehdä useammin. Villahousujen imukyky paranee pesujen myötä.

Villahousuissa on näpinläpi resorivyötärön sisäpuolella valmiiksi kuminauhan lisäämistä varten, jos sellaiselle tulee tarvetta.

Pitkään säilytykseen suositellaan ilmatiivistä pussia tai rasiaa (esim. seuraavan lapsen käyttöä odottavaan varastoimiseen)

Merinovilla on pehmoista, mukavaa, hengittävää ja kuitenkin erittäin lämmittävää viileällä säällä. Villa on hienoimpia luonnonmateriaaleista ja erityisen mainiota pienille vauvoille, koska se helpottaa vauvan omaa lämmönsäätelyä. Imukykyiset ontot villakuidut pitävät lapsen herkän ihon kuivana. Kylmällä säällä villakuituen väliin jäävät lukemattomat ilmataskut auttavat pitämään ihon lämpöisenä. Tutkimusten mukaan lämpötila vaipassa pysyy sopivana, koska villa hengittää eikä haudo kuten monet keinokuidut. Puhtaan villan tarjoamaa käyttömukavuutta, kestävyyttä, pehmeyttä ja varmuutta ei nykyaikainen teknologiakaan pysty luomaan.

ManyMonths™ on uuden ajattelun mallisto. Kaikki on mahdollista: turvallisuus, pehmeys, kestävyys, toimivuus ja elävä ympäristö. ManyMonths™-tuotteet tehdään parhaista materiaaleista kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Kaikille rakkaille vauvoille ja lapsille, myös kannetuille, kestovaipatetuille ja vaipattomille – tänään, heinäkuussa ja ensi vuonna.

Babyidea logo

 

ManyMonths logo

 

Arviot

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Suosittelemme

Tirsokas 1-koon sisävaippa, useita värejä 24.50EUR16.90EURJaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk Katsele
Muut ostivat

Natures Purest neulottu myssy ja tumput 28.50EUR11.90EURJaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk Katsele
Tirsokas 1-koon taskuvaippa, tarrat, useita värejä 22.20EUR15.54EURJaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk Katsele
Tirsokas 1-koon sisävaippa, useita värejä 24.50EUR16.90EURJaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk Katsele
Babyidea
Gregx
Natures Purest
Paola Maria
All Natural Me
Alva Organics Oy
Bambinex
Bummis
Catbird Baby
Deltababy
Doomoo
ImseVimse
Itti
Jackson Reece
Joco
Lansinoh
Legler
Lifefactory
Natures Purest
Natursutten
PoPoLiNi
Rhymetime
Söpö
Soap & Balsam
Sonett
Theraline
Tirsokas
TotsBots
Vulli -Sophie the Giraffe
Wean Green